Oyun Haberleri

Xbox Türkiye’den, PlayStation Türkiye’ye anlamlı mesaj

Sekizinci konsol jenerasyonunun en büyük üreticileri olan Xbox ve PlayStation, geride bıraktığımız gün rekabeti bıraktılar. Dünya genelinde video oyun günü olarak kutlanılan 12 Eylül‘de, Xbox Türkiye tarafı “Nerede oynarsak oynayalım, bugün bizim günümüz. Oyun Günümüz kutlu olsun PlayStation Türkiye” mesajını resmi Facebook sayfasında yayınladı.

Xbox Türkiye’den, PlayStation Türkiye tarafına mesaj var

Görsele DS4’ün yanında Nintendo Switch‘in kontrolcüsünü de koyan Xbox, kendi takipçisi olmayan kitlenin de beğenisini kazanmış oldu. Ancak bizim gördüğümüz kadarıyla PlayStation Türkiye kanadı, Xbox Türkiye’ye Facebook üzerinden yanıt vermedi. Firmaların oyun dünyası için böylesine önemli bir günde bir araya gelmeleri oldukça hoş.

Bakalım dokuzuncu jenerasyon konsol neslinde firmalardan ne gibi özel oyunlar göreceğiz. Microsoft her ne kadar bu nesilde pek etkin olmasa da, bir sonraki nesil için çalışmalarına çoktan başladı bile. Diğer bir taraftan Sony, özellikle bu sene oyuncuları özel oyunlara boğdu. Son çıkan Spider Man sayesinde konsol satmaya devam eden Sony, şu anda hala en büyük rakibi olarak Microsoft’u görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu