Oyun Haberleri

Limitli üretilen yeni PS4 Pro modelinin Türkiye fiyatı şaşırttı!

Geride bıraktığımız dönemlerde duyurulan transparan PlayStation 4 Pro modeli, dünya genelinde koleksiyon yapan oyuncuların oldukça hoşuna gitmişti. Lacivert ve mavi renklerinin etkin olduğu tasarımı sayesinde dikkatleri üzerine toplayan PS4 Pro modeli, geçtiğimiz Cuma günü ülkemizde de satılmaya başlandı. Ancak yeni konsolun fiyatı, konsolu almak isteyenleri üzdü. Normal PS4 Pro fiyatından 1.000 TL daha pahalı olan model, marketlerde 3.799 TL‘ye satılıyor.

Yeni PS4 Pro modeli kaç para?

Amazon üzerinde ön sipariş stokları saatler içinde biten konsol, muhtemelen ülkemizde fiyatından dolayı pek fazla ilgi göremeyecektir. Yurt dışında kara borsaya düşen konsol, şu anda 1,000 dolara kadar alıcı bulabiliyor. PlayStation 4 Pro’nun Limited Edition bundle paketinde 2 TB PlayStation Pro, Dualshock 4 ve PlayStation Camera yer alıyor. PlayStation 4’ün bu özel sürümünden sadece 50 bin adet üretilecek. 24 Ağustos tarihinde Amerika bölgesinde piyasaya çıkan konsolu yine de satın almak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz.

Aynı tarihlerde Spider Man temalı PlayStation 4 modelini de piyasaya süren Sony, bu tarafta güzel bir gelir kaynağı elde etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu