Oyun Haberleri

Nintendo’nun N’si düştü

Video oyun dünyasının en büyük üreticilerinden ve dağıtımcılarından bir tanesi olan Nintendo hakkında bu kez ilginç bir haber paylaşıldı. Geride bıraktığımız günlerde Kyoto kenti taraflarında yaşanan tayfun sonrasında şehirde birçok bina zarar görmüştü. Nintendo‘nun yönetim ofisi de bu tayfunda zarar gören binalar arasında girdi. Yıllardır Kyoto şehrinde bulunan Nintendo’nun yönetim ofisinin ön cephesinde duran Nintendo logosunun N harfi, rüzgarla birlikte uçtu gitti.

Nintendo logosunun N harfi düştü

Geçtiğimiz gün ise Nintendo, yaşanan doğa olayından sonra çalışanlarına binanın yakınlarında gezinmeyi yasakladı. Logo dışında binanın çeşitli yerleri zarar görünce, Nintendo onarım için çalışmalarına başlamış durumda. İnternette ünlü olan bu durum, oyuncular arasında hızlı bir şekilde yayıldı. Nintendo hayranı olan ve Kyoto’da yaşayan tüm oyuncular binanın üzerinde duran N harfi eksik logoyu fotoğraflamak için Nintendo’nun yönetim binasının yakınlarına gidiyor.

2018 yılında durgun geçen Nintendo tarafı, 2017 yılında Zelda ve Mario ile birlikte güzel bir çıkış yakalamayı başarmıştı. Şu anda Metroit Prime 4‘ün yanında yeni Pokemon oyunu üzerinde çalışan firma, muhtemelen 2019 yılında güzel bir geri dönüş yapacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu