Oyun Haberleri

God of War’un Mısır mitolojisine ait gizli görüntüsü yayınlandı

Son God of War oyununun yönetmeni Cory Barlog, katıldığı Devcom etkinliğinde oyunun yapım aşamasından bahsetti. Yeni God of War’un geliştirilme süreci hakkında ortaya attıkları fikirleri, God of War Ascension‘ın çıktığı yılda tartışmaya başladıklarını belirten Cory Barlog ilginç bilgiler paylaştı. Geliştirici ekibin Mısır ve İskandinav mitolojileri arasında kaldığını söyleyen Barlog, ekibin tamamen ikiye ayrıldığını söyledi. İlk olarak Kratos’un görünüşünü God of War Ascension’dan aldıklarını söyleyen yönetmen, zaman geçtikçe Kratos’un görünüşünün değiştiğini belirtti.

God of War, Mısır’da geçseydi nasıl olurdu?

Ayrıca Kratos‘un oyunda devamlı olarak göreceğimiz bir çocuğunun olması fikrine uzun bir süre alışamadığını söyleyen Barlog, Atreus ile arasındaki ilişkiyi kurmakta zorlandıklarını açıkladı. Oyunu test edenlerin kendilerine bu konuda kızdığını söyleyen Barlog, görünüşe göre az daha Atreus’u oyundan çıkartacakmış.

Sona geldiğimizde artık bir yerlerde tıkanan God of War markasının, Cory Barlog ve ekibinin ellerinde yepyeni bir marka haline dönüşmesine oldukça güzel oldu diyebiliriz. Bakalım ilerleyen yıllarda Barlog, yeni God of War oyunları üzerinde çalışmaya devam edecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu