Oyun Haberleri

Black Desert Online 2018 Remaster ilk oynanış görüntüleri geldi

Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve yine aynı şirket Pearl Abyss tarafından yayıncılığı üstlenilen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Black Desert Online Remaster 2018 için ilk oyun görüntüleri ortaya çıktı.

Black Desert Online 2018 Remaster’ın ilk oyun içi görüntüleri yayınlandı

İlk olarak 2014 yılında piyasada gördüğümüz ve geçen süre zarfında MMORPG oyuncuları arasında oldukça popüler olan çevrimiçi rol yapma oyunu Black Desert Online’ın 2018 Remaster güncellemesinden ilk oyun görüntüleri geldi. Black Desert Online 2018 Remaster, Fiziksel tabanlı render, aydınlatma ve atmosferik geliştirmeler, Volumetrik bulutlar, HDR renderleme, geliştirilmiş ekran alanı yansımaları, geliştirilmiş okyanus ve kumaş simülasyonu gibi özellikleri bünyesinde barındıracak.

Black Desert Online 2018 Remaster yepyeni görsellerini yanı sıra yeni ses ve müzikleri de beraberinde getiriyor. Oyun, 220’den fazla ses ile birlikte yaklaşık 660 dakika süren müzikleri ve Avrupa’da bulunan 3 farklı orkestra tarafından kayda alınan 7 tam soundtrack albümü ile birlikte geliyor. Remaster, temel oyuna hali hazırda sahip olanlara ücretsiz bir yükseltme olarak gelecek ve 23 Ağustos tarihinde kullanıma sunulması bekleniyor. Yayınlanan videoyu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu