Oyun Haberleri

Santa Monica, God of War’un devam oyunu için düğmeye bastı!

God of War‘un devamı için çalışmalara başlandı. Geçtiğimiz Nisan ayında karşımıza çıkan God of War, büyük bir değişim geçirmesine rağmen şahane bir deneyim yaşatmayı da başarmıştı. Tabi oyunun ve gizemlerinin tükenmesi ile birlikte gözler God of War‘un devamına çevrilmiş durumda ve anlaşılan Sony Santa Monica Stüdyosu, devam halkası için düğmeye bastı. 

God of War’un devamı için düğmeye basıldı

Bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da firmanın iş ilanlarına baktığımızda yeni God of War oyununu işaret eden izler görüyoruz. “Ödüllü God of War yapım ekibine katılın” sloganı ile açılan yeni iş ilanlarında, firmanın Konsept ve Karakter Tasarımcısı aradığını görüyoruz. Deneyim ve yetenekler gibi klasik söylemlerin dışında, ilanda yer alan “karakter tasarımı, yaratık tasarımı, tanrılar, mitoloji ve güçlü tarihsel detaylar” gibi söylemler dikkat çekiyor.

tabi tüm bu olguları düşündüğümüzde aklımıza God of War‘un devamından başka bir oyun gelmedi. Resmi bir açıklama olmadığı için düşükte olsa başka bir oyun olma ihtimali de var. Ama işin içine mitoloji, tanrılar, güçlü karakter ve hikaye öğelerini ekleyince bu ihtimal oldukça düşüyor. Ne diyelim, gelecek haberleri dört gözle bekliyoruz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu