Oyun Haberleri

Titans dizisinin ilk fragmanı beklediğimizden çok farklı

Titans dizisinin beklenen fragmanı nihayet San Diego Comic Con fuarında yayınlandı. Yayınlanan Robin görsellerinden sonra beklentilerimizin biraz yükseldiği Titans dizisinin bu ilk fragmanı, açık konuşmak gerekirse beklentimizin biraz uzağında kaldı diyebiliriz.

Titans dizisinden ilk fragman geldi

Dizinin bu ilk fragmanı aslında ilgi çekici bir sahne ile açılış yapıyor. Kısa bir süre sonra ise, daha doğrusu müziğin girmesi ile birlikte şahsen beklentimin yavaş yavaş düştüğünü de söylemem gerekiyor. Bu ilk fragman birçok örneği ile karşılaştığımız kahraman dizilerinden çok farklı olmayacakmış hissiyatı oluşturdu bende. Yine de kan unsuru, Robin‘in bazı tavırları ve karanlık atmosferden dolayı az da olsa umudum devam ediyor diyebilirim. Ama genel itibari ile fragmandan maalesef beklediğimi bulamadım.

Titans dizisi hakkında

DC’nin şimdiye kadar yaptığı en büyük dizi projesi olan Titans, aynı zamanda DC sinematik evreni başkanı Geoff Johns tarafından denetlenecek. yani Arrowverse dizilerinden farklı bir yapıda olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Titans’ın diğer üyelerini canlandıracak isimler ise şöyle: Starfire rolünde Anna Diop, Raven rolünde Teagan Croft, Beast Boy rolünde Ryan Potter, Hawk rolünde Alan Ritchson ve Dove rolünde Minka Kelly bulunuyor. Titans, dizisi DC’nin kendine özel platformunda yayınlanacak. Dizinin bu yıl içerisinde gösterilmesi bekleniyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu