Oyun Haberleri

Sevilen anime serisi Tokyo Ghoul’un aksiyon oyunu duyuruldu

Geride bıraktığımız senelerde önce Japonya’da, sonrasında ise dünya genelinde ünlü hale gele Tokyo Ghoul serisi için yeni bir oyun duyuruldu. Şimdiye kadar çıkan Tokyo Ghoul oyunları arasında en büyük bütçeli oyun olan TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST, aksiyon sahneleri ile oyuncuları heyecanlandırdı. PC ve PS4 platformlarına duyurulan oyun, görünüşe göre Xbox One platformuna gelmeyecek. TPS kamera açısıyla oynanabilen oyunun hikaye modu yanında çevrimiçi co – op  modu da olacak.

TOKYO GHOUL:re CALL to EXIST PC ve PS4 için geliyor

Oyunun seride hangi hikayeyi anlatacağı şimdilik belli değil. İlk sezondan farklı olarak şu anda karmaşık bir hikayeye sahip olan Tokyo Ghoul‘da serinin dünyası oldukça farklı yerlere gitti. Ancak geliştiricilerin açıklamalarına göre oyuncular Ghoul‘lar ve Investigator‘ların savaşı arasında kendine bir yer edinmeye çalışacak. Her bir karakterine kendine özel silahı ve özelliği olacağı açıklanırken, oyunun genel olarak aksiyon odaklı olacağın açıklandı.

Diğer anime oyunlarına nazaran fragmanıyla oyuncularda merak uyandıran yapım, bakalım satış anlamında da başarılı olabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu