Oyun Haberleri

Metro Exodus’un PS4 Pro ve Switch sürümüyle ilgili açıklama geldi

Grafiklerinin gerçekçiliğiyle ekran kartlarını zorlayacak olan Metro Exodus, 2019 yılının en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olmayı başardı. Oyuncuları bu sefer metrolardan çıkartıp tam anlamıyla açık dünyaya bırakan oyun, bu kez oynayanlarına daha fazla özgürlük verecek. Microsoft’un sunumunda gösterilen oyunun Xbox One X‘te 4K çözünürlükte çalışacağı belirtilmişti. Ancak oyunun PlayStation 4 Pro‘da hangi çözünürlükte çalıştığı belirtilmemişti. Açıklanan yeni bilgilere oyunun PS4 Pro’da da gayet iyi bir grafik değeri verecek. 

Metro Exodus’un geliştiricisi PS4 Pro ve Switch hakkında konuştu

Oyunun yayıncısı Deep Silver‘dan Huw Beynon‘un verdiği bu bilgi sonrasında Metro Exodus’un PS4 Pro’da doğal veya yükseltikmiş 4K çözünürlüğü vermeyeceğini söyleyebiliriz. Çünkü ne Sony’nin, ne de Deep Silver’ın bu tarafta herhangi bir reklam çalışması bulunmuyor. Tam aksine özellikle Microsoft yetkilileri, Metro Exodus ile alakalı yaptıkları her açıklamada oyunu Xbox One X’te doğal 4K vereceğini vurgulamakta.

Son olarak Huw BeynonMetro Exodus‘u Nintendo Switch‘e getirme gibi bir planlarının şimdilik olmadığını belirtti. Muhtemelen oyun ilerleyen dönemlerde düşük grafikli bir biçimde Nintendo Switch için de çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu