Oyun Haberleri

Overkill’s The Walking Dead’in yeni karakter videosu yayınlandı

Overkill Software, Starbreeze Studios ve 505 Games ortaklığında geliştirilen Overkill’s The Walking Dead‘in dördüncü karakteri Heather için, karakter hikaye tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan video’da Heather’ın “sırt çantası” için verdiği mücadeleye tanık oluyoruz.

Overkill’s The Walking Dead Heather karakter hikaye videosu yayınlandı

Dört kişilik, co-op, birinci tekil şahıs bakış açılı aksiyon oyunu Overkill’s The Walking Deaad’in dördüncü ve son oynanabilir karakteri, Heather için bir karakter hikaye tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan video’da bir süper markette erzak arayışına giren Heather karakterini görüyoruz. Sırt çantasını doldurma derdindeki Heather’a bir grup insan saldırır ve erzağını çalmaya çalışır. Video’dan gördüğümüz kadarıyla oldukça çetin ceviz olan Heather, saldırganlardan birini haklar diğerini yaralar, ancak üçüncü karakter tarafından ağzı yüzü dağıtılır ve çantası gasp edilir. Ancak Heather pes edecek gibi değildir. Video’dan anladığımız kadarıyla Overkill’s The Walking Dead dünyasında tek tehlike kaynağı zombiler olmayacak.

Overkill’s The Walking Dead’de dört oynanabilir karakterden her birinin faklı yetenekleri, ve yetenek ağaçları bulunacak. Takım oyununun da oldukça ön planda olacağı Overkill’s The Walking Dead, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için, sonbahar aylarında çıkış yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu