Oyun Haberleri

Playstore’un “Yaza Merhaba” kampanyasında büyük indirimler var

Ülkemizde faaliyet gösteren en önemli oyun satış kanallarından biri olan Playstore, yeni indirim kampanyalarına devam ediyor. Son olarak Rockstar Games oyunları olmak üzere sistemde yer alan birçok oyuna büyük oranlarda indirimler yapan firma, bu sefer de “Yaza Merhaba” kampanyası ile karşımıza çıktı.

Playstore’da yeni indirim dönemi başladı

8 Haziran’a kadar sürecek olan bu indirim kampanyasında %90’a varan indirimler yapılmış. Listede korku oyunlarından aksiyon oyunlarına kadar farklı türde yapımlara yer verilmiş. “Yaza Merhaba” indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu kampanya dışında Playstore’un oyun kütüphanesine de yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu oyunlardan Smoke and Sacrifice, çıkışına özel olarak %20 indirime girmiş ve 29 TL’ye düşürülmüş. Yine %20 indirim alan Quantum Replica oyunu ise 20 TL fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Bu oyunlar dışında Moonlighter, Yoku’s Island Express ve tabi ki Dark Souls: Remastered oyunu da Playstore‘a eklenmiş.

Ayrıca tüm bu oyunlar dışında The Crew 2‘nin normal sürümü dışında The Crew 2 Deluxe Edition ve The Crew 2 Gold Edition da ön sipariş olarak Playstore kütüphanesine eklendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu