Oyun Haberleri

Bekleyiş sona erdi ve Fallout 76 resmi olarak duyuruldu!

Bethesda bombayı patlattı ve dakikalar önce Fallout 76‘nın resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Dün akşam sürpriz bir Twitch yayınına başlayan ve burada Fallout‘un meşhur Vault Boy figürü ve “Please Stand By” mesajını gösteren firma, beklendiği gibi yeni Fallout oyununun da duyurusunu gerçekleştirdi.

Fallout 76 duyuruldu

Her yeni Fallout duyurusunda olduğu gibi ekrandaki “Lütfen bekleyin” mesajı ile açılış yapan oyunun ilk videosunda yeni Vault‘un detaylarını da görüyoruz. Adından da anlaşılabileceği gibi oyun Vault 76‘da başlayacak ve buradan yola çıkan bir karakteri yönlendirme şansına sahip olacağız. Tarih olarak ise oyun muhtemelen 2102 yılında geçecek. Videonun başındaki radyoda 27 Ekim 2102 tarihini görüyoruz. Oyun ile ilgili platform ya da hikaye detaylarına ise maalesef şu anda yer verilmemiş. Muhtemelen PC, PS4 ve Xbox One platformlarında bu oyunu göreceğiz.

Oyunun Austin’de yer alan Bethesda‘nın ana ofisi tarafından geliştirildiği de gelen bilgiler arasında. Austin ofisi son olarak 2012 yılında Battlecry isimli bir oyuna imza atmıştı. Bu arada fragmanda çalan “Take me home, country roads” şarkısını da ayrı bir sevdiğim için fragmanı da doğal olarak sevdiğimi söylemeliyim. Tabi ki asıl detaylara E3 2018 fuarında kavuşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu