Oyun Haberleri

Tahminlere göre The Last of Us: Part 2 bu sene çıkabilir

Geçtiğimiz Nisan ayında God of War‘la oyuncuları sevindiren Sony‘nin daha piyasaya sürmediği güzide oyunları bulunuyor. Yakın bir tarihte Detroit: Become Human‘ı oyuncuların karşısına çıkartacak olan Sony, sonrasında Spider – Man ile tekrar oyunculara merhaba diyecek. Ancak oyuncular bu oyunlar bir yana dursun, The Last of Us: Part 2‘yi merak ediyor. İlk oyunun sonrasında geçecek olan yeni oyunla alakalı video oyun dünyasında tahminler yapan Michael Patcher, bazı söylemlerde bulundu.

The Last of Us: Part 2, bu sene içerisinde çıkabilir

Patcher’a göre The Last of Us: Part 2, bu sene içerisinde piyasaya çıkabilir. Oyunu Death Stranding ile karşılaştıran Patcher, Kojima ve ekibinin ne yaptığını anlamadığını belirtti. Ancak Naugty Dog’un çalışkan bir ekip olduğunun altını çizen Patcher, geliştiricilerin bu sene oyuncuları şaşırtabileceğini söylüyor.

Ayrıca Sony’nin, The Last of Us: Part 2‘yi çok fazla bekletmeyeceğini söyleyen Patcher‘ın bu tahmini bakalım doğru çıkacak mı? Peki sizce de Naughty Dog ekibi yeni oyunlarını bu sene piyasaya çıkartır mı? Bakalım E3 2018 fuarında nelerle karşılaşacağız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu