Sinema/TV - Haberler

Deadpool 2 daha gösterime girmeden önce korsana yenik düştü

Deadpool 2 korsana yenik düştü. Bildiğiniz gibi Deadpool 2 şu sıralar en popüler filmlerden birisi. Ülkemizde bu akşam itibari ile gösterime girecek olan filmde Ryan Reynolds‘u bir kez daha Deadpool rolü ile izleyeceğiz. İşte Deadpool 2, gösterime girmesine saatler kala korsana yenik düştü ve korsan film sitelerinde yayınlanmaya başladı. 

Deadpool 2, korsan olarak yayınlandı

Filmin korsan olarak yayınlanmasından sonra yapım ekibinden ise henüz bir açıklama gelmiş değil. peki ama film bu kadar erken nasıl sızdırıldı? Muhtemelen filmin ön gösterimine katılma şansı yakalayan bir sinema sever (ya da korsan sever mi demeliyiz) katıldığı bu ön gösterimde filmi izinsiz olarak kaydetti. Burada tabii ki ilgili linki vermeyeceğimiz gibi filmi sinemada izlemenizi de tavsiye ediyoruz. 

Ryan Reynolds‘un bir kez daha maske taktığı Deadpool 2‘de Josh Brolin‘i Cable, Zazie Beetz‘i ise Domino karakterini oynarken görüyoruz. İlk filmde olduğu gibi aksiyon ve komedi unsurunu harmanlayan Deadpool 2’de karakteri yine sık sık 4.duvarı yıkarken göreceğiz. Tabi filmde 2.fragmandan da hatırlayacağınız gibi X-Force’un temelleri de atılacak. Filmde ayrıca ilk filmden de hatırlayacağımız Morena Bacarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Karan Soni ve Stefan Kapicic gibi oyuncular da bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu