Oyun Haberleri

RAGE 2’nin beklenen oynanış fragmanı nihayet yayınlandı

Geride bıraktığımız gün Bethesda tarafından resmi olarak duyurulan RAGE 2‘nin oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış fragmanını bugün yayınlayacağını söyleyen geliştiricilerden sonra Bethesda takipçileri heyecanla yeni fragmanı bekliyordu. Fakat fragmanı izleyip ilk yorumları atan kullanıcılar, oyun için pek fazla heyecanlanmadıklarını belirttiler. Son DOOM‘un oyun motorunu kullanan RAGE 2’nin oynanış mekanikleri dolayısı ile DOOM oyununa oldukça benziyor. Tema olarak Mad Max‘e benzeyen RAGE 2, ilk oyunda oyunculara sunduğu çoğu mekaniği tekrar oyunculara sunacak.

RAGE 2 için oynanış fragmanı yayınlandı

Ayrıca çevre tasarımları anlamında Borderlands serisine benzetebileceğimiz oyunda, arabalar ile platform öğeleri birleştirilmiş. Bu da oyunda yer yer renkli sahnelerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Açık dünya tarafında oyuncuları serbest bırakacağını söyleyen geliştiriciler, umarız bu söylediğinin arkasında durur. Eğer açık dünya etkileşimi tam anlamı ile ortaya konulursa, RAGE 2’nin oyuncuları kendine bağlayacağına emin olabiliriz.

Senaryo anlamında da bazı ipuçları veren yeni fragmandan sonra oyun ile alakalı yeni bilgileri muhtemelen E3 2018 fuarında göreceğiz. Bakalım RAGE 2, bekleyenlerini memnun edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu