Oyun Haberleri

God of War’un, yeni bir rekora daha imza atması sürpriz olmaz

Görünen o ki çıktığı andan itibaren oyuncuların takdirini toplamayı başaran God Of War adından uzun bir süre daha söz ettirecek. Hatta video oyunları tarihindeki yerini şimdiden aldı bile. Oyun sektörü analizcisi Michael Patcher‘a göre, God Of War PS4‘ün en çok satan exclusive oyunu olabilir.

God Of War 10 milyondan fazla satabilir.

Michael Patcher; “Kanımca 10 milyon adet satış God of War için düşük bir seviye olurdu” diyor ve ekliyor. “Dünya çapında 70 milyon PS4 satıldığını düşünürsek 10 milyon rakamı hiç de ulaşılmayacak bir rakam değil. Tabii PS4 sahibi her oyuncunun aksiyon oyunu sevmediğini var sayarsak, 10 ile 20 milyon arasında bir satışı öngörebiliyoruz.” PS4 e özel olarak geliştirilen bir başka aksiyon oyunu Horizon: Zero Dawn 7 milyondan biraz fazla satmıştı.

Geçtiğimiz cuma günü satışa çıkan God Of War, seriye bambaşka bir soluk getirdi. Değişen oyun dinamikleriyle birlikte  Kratos ve oğlu Atreus’un macera dolu hikayesi, oyuncuların ve aynı zamanda oyun basının da büyük beğenisini topladı. Yeni  God Of War’a oyun basını tarafından oldukça yüksek puanlar verildi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu