Sinema/TV - Haberler

BluTV’nin Türk Vampir dizisi için ilk fragman yayınlandı

İnternet üzerinden yayın yapan platformların çoğalması ile birlikte iddialı idizler de ortaya çıkmaya başladı. Fi, Dudullu Postası, 7 Yüz gibi yapımlar dışında özellikle Masum ve Şahsiyet gibi önemli dizileri de izleme fırsatı yakaladığımız bu platformlardan birisi de tabi ki BluTV. Yelpazesini genişletmeye devam eden BluTV, Türk Vampir dizisi olarak da konumlandırabileceğimiz Yaşamayanlar için kısa bir video yayınladı.

Türk Vampir dizisi Yaşamayanlar geliyor

Öncelikle dizinin ismini biraz garip bulduğumu söylemeliyim. Yanlış anlaşılmasın garipten kastım, kesinlike kötü değil. Hatta farklı olduğu için daha doğrusu farklı bir şey denedikleri için tebrik de edilebilir. Demek istediğim Hollywood’dan izlemeye alıştığımız için bizim taraftan böyle fantastik yapımlar da gelince ilk etapta garip geliyor. Buna rağmen dizinin ilk videosu, özellikle çekim ve sahneler tarafından baktığımızda gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin asıl dikkat çeken tarafı ise tabi ki oyuncu kadrosu. BluTV‘de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç gibi oyuncular yer alıyor. henüz tamamlanmayan ve yapım süreci devam eden dizinin 8 ya da 10 bölüm olabileceği de gelen haberler arasında. Siz ne düşünüyorsunuz, yapımın ilk videosu dikkatinizi çekti mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu