Oyun Haberleri

Telltale Games, The Walking Dead finalinden görsel yayınlandı

Telltale Games, The Walking Dead: The Final Season‘dan iki yeni görseli Twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı. Yayınlanan ilk görsel, “…” açıklaması ile etrafı zombilerle kaplı olan bir şapka. Oyunun hayranlarının hemen fark edeceği gibi bu şapka küçük bir kızken karşımıza çıkan ve oyunun ana karakterlerinden biri olan Clementine‘e ait.

The Walking Dead oyununun final sezonundan ilk görseller sonunda oyuncular ile paylaşıldı

Paylaşılan ilk görselde dikkat çekici bir diğer detay ise şapkanın kana bulanmış olması. Diğer görselde ise Clementine ile  Alvin Jr. karşımıza çıkıyor, korkmuş görünen ufaklığı zombilerin yanından kendine oldukça güveniyor gibi duran Clementine çekiyor gibi. Görseller oyunun içeriği hakkında pek bilgi vermese de The Walking Dead oyunundan haber bekleyenleri heyecanlandırmaya yeter de artar.

The Walking Dead: Final Season‘da Clementine karakterinin kontrolünü elimize alırken aynı zamanda ilk oyundan bu yana gördüğümüz karaktere de veda edeceğiz. Henüz oyun hakkında çok fazla bilgiye sahip olmasak da Telltale Games oyunu 6 Nisan’da PAX etkinliğinde gerçekleşecek olan bir panelde tanıtacak. Oyunun gelecek yaz yayınlanması bekleniyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu