Oyun Haberleri

Hideo Kojima ve Türk yönetmen Fatih Akın neden bir araya geldi?

Şu sıralar merakla beklediğimiz Death Stranding projesi ile uğraşan Hideo Kojima, bildiğiniz gibi bu projede oldukça önemli isimler ile birlikte çalışıyor. Norman Reedus, Guillermo Del Toro ve Mads Mikkelsen ile yeni projesinde çalışan Kojima, bu sefer de Fatih Akın ve Diane Kruger ile bir araya gelmiş. Peki ama neden?

Hideo Kojima ve Fatih Akın yan yana görüntülendi

Hideo Kojima gelen haberlere göre Fatih Akın‘ın son filmi olan In the Fade, yani Paramparça filmi için yapılan özel bir organizasyona katılmış. Bu organizasyonda fatih Akın ile bir araya da gelen Kojima aynı zamanda Diane Kruger‘la da resim çekinmeyi ihmal etmemiş. Bu etkinliğe neden katıldığına dair kesin bir sonuç olmasa da Kojima‘nın sinemayı ne kadar sevdiğini ve bu tarz etkinliklere çok uzak olmadığını biliyoruz. Yine de bu bir araya gelişin başka nedenlerden olduğunu savunanlar da var.

Bazı kaynaklar ve Youtuber’ların görüşüne göre, Hideo Kojima, Death Stranding kadrosu için Diane Kruger‘ı da düşünüyormuş. Oyundaki ana karakterlerden biri olarak düşünülen Kruger ile ilgili tabi ki resmi bir açıklama yok. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu