Oyun Haberleri

Metal Gear Survive’da oyunu kaydetmek için para vermeniz gerekli

Daha çıkmasından önce eleştirilere maruz kalan Metal Gear Survive‘ın kara yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Birkaç ay öncesinde şans kutularının yapımda bulunacağı belirtilmişti. Hideo Kojima‘nın stüdyodan ayrılması ile Konami’deki işler bir farklı yürümeye başladı. Reddit‘deki bir kullanıcının belirttiğine göre yeni bir oyuna başlamak için veya oyunu kaydetmek için belirli bir miktar para ödemeniz gerekiyor.

Aynı durumu daha önce Star Wars: Battlefront II’de görmüştük

Konami, oyunculara, yeni bir oyuna başlamak için belirli bir miktarda “SV” ödemesini istiyor. Peki nedir bu SV? Konami, Metal Gear Survive’ın kendine ait para birimi, yapımda bulunan özel eşyaları almaya veya farklı mekanikleri açmada işe yarıyor. Konami, oyunculara girdikleri gün başına, oyunculara 30SV veriyor, fakat yeni bir oyun açmak için 1000SV gerekiyor. Tabii anlaşılacağı gibi, yeni bir oyuna başlamak için iki seçeneğiniz bulunuyor: En az bir ay kadar oyunu her gün oynamak veya kolaya kaçarak gerçek para ile SV almak.

Bu durum çoğu oyuncunun canını sıkmış durumda, özellikle iki karakter ile oynamak isteyenler en az 10 dolar gibi bir miktar oyuna yatırarak, aldıkları 1150SV ile hesap açmak zorundalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu