Oyun Haberleri

Detroit: Become Human’ın bütçesi ne kadar?

Detroit: Become Human‘da hikaye anlatımı açısından güzel işlere imza atacağı tahmin edilen Quantic Dream’in, heyecanla beklenen oyunu ne kadar maliyet ile yaptığını açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre Detroit: Become Human’a 30 milyon dolarlık bir bütçe ayrılmış. Yapay zekaya sahip robotlar ile insanlar arasında geçecek olan oyunu hikayesinde farklı farklı sekansları bir araya getirerek hikayenin bir bütün olmasını sağlayacağız. Senaryo gidişatı bakımından Beyond: Two Souls‘a benzeyen oyunun hikayesi, Beyond: Two Souls’dan daha derin öğelere sahip olacak.

Detroit: Become Human’a ayrılan bütçe belli oldu

Heavy Rain ile övgülere tutulan Quantic Dream‘in diğer bir yandan oyuna eklediği sahneler yüzünden eleştirilere de maruz kaldığını belirtelim. Çocuğa ve kadına şiddet gösterilen sahnelerin olduğu oyunu aksi bir şekilde Sony de savunuyor. Oyunun çocuklara göre olmadığını üstüne basa basa söyleyen SonyDetroit: Become Human ve Last of Us Part 2‘de karşılaşacağımız sahnelerin aynı şekilde kalacağını zaten açıklamıştı.

Senaryonun vuruculuğu açısından bu sahnelerin gerekli olduğunu belirten yapımcı ekip, bakalım nasıl bir proje ile karşımıza çıkacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu