Sinema/TV - Haberler

Yeni Örümcek Adam filminin çekim tarihi belli oldu

Spiderman Homecoming bazı anlarda durağanlaşsa da genel itibari ile özlediğimiz ve beklediğimiz Örümcek Adam hikayesini karşımıza çıkarmayı başarmıştı. Civil War ile Marvel sinematik evrenine adım atan ve Homecoming ile iyi bir başlangıç yapan Spidey için doğal olarak beklentiler de yükselmiş durumda. İşte devam halkasını merakla beklediğimiz filmin çekim tarihi de belli oldu.

Yeni Örümcek Adam filmi ne zaman gösterime girecek?

Gelen raporlara göre Örümcek Adam’ın yeni filminin çekimleri Avengers: Infinity War filminin gösterime girmesinden sonra başlayacak. henüz adı tam olarak netleşmeyen filmin çekimlerinin 28 Mayıs 2018 tarihi itibari başlayacağı belirtilmiş. Filmde ayrıca New York dışında İngiltere ve Almanya sahnelerinin olacağı da belirtiliyor. Karakterler ve konu hakkında ise henüz bir rapor ya da açıklama yapılmış değil. 

Daha öncesinde Avengers: Infinity Ward ve Avengers 4 filmlerinde boy gösterecek olan Örümcek Adam’ın hikayesi muhtemelen bu filmlere bağlantılı olarak şekillenecektir diye düşünüyorum. Bu nedenle Avengers 4’ten önce filmin karakterleri belli olsa da çok fazla detay verilmeyecektir. Yeni Örümcek Adam filminin 5 Temmuz 2019‘da gösterime gireceğini de hatırlatalım. Aynı yıl içerisinde Avengers 4 ve Captain Marvel filmlerini de izleme şansına sahip olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu