Oyun Haberleri

Monster Hunter World’ün PC’de neden geç çıkacağı belli oldu

Monster Hunter World ile birlikte Capcom geliştiricileri oyunu daha geniş kitlelere yaymak için gelinden geleni yapıyor. Monster Hunter World’ü PlayStation 4 ve Xbox One platformlarının yanında PC platformuna da çıkaracağını daha önceden belirten Capcom, PC sürümünün konsol sürümlerinden sonra çıkacağını belirtmişti. Ancak oyunun neden PC’ye geç çıkacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Fakat oyuncuların merak ettiği bu soruya ilişkin nihayet geliştirici ekipten bir açıklama geldi.

Monster Hunter World’ün PC sürümü neden geç çıkıyor?

Oyunun yapımcılarından Ryozo Tsujimoto, yabancı basına verdiği röportajda Monster Hunter World’ün PC sürümünün eksiksiz olması gerektiğini belirtti. İlk olarak konsollara odaklanmak zorunda kaldıklarını ve üç platformu aynı anda kaldıracak maddi kaynaklarının olmadığını söyleyen Tsujimoto, PC sürümünün ertelenmesinin nedenini böylelikle açıklamış oldu.

Ayrıca yapımcı, konsollardan farklı olarak PC sürümünün kendilerine ekstra iş gücü yüklediğini ve PC sürümü ile özel olarak ilgilenmek istediklerini açıklamalarına ekledi. 26 Ocak tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak olan oyunun PC sürümü, sonbahar aylarında piyasaya sürülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu