Oyun Haberleri

Patcher’a göre GTA 6 ne zaman çıkacak?

Grand Theft Auto ya da bilinen adı ile GTA serisi son olarak 5. oyun ile karşımıza çıkmış olsa da GTA: Online‘a gelen içerikler ile hayatına aktif bir şekilde devam ediyor. Son olarak büyük bir güncelleme yayınlayan Rockstar Games anlaşılan oyunu daha uzun bir süre daha beslemeye devam edecek. peki ama GTA 6’nın geliştirilmesi ne alemde?

GTA 6 ne zaman çıkacak?

İşte bu konu ile ilgili zaman zaman birçok dedikodu oyun dünyasını meşgul ediyor. Şu sıralar harıl harıl Red Dead Redemption 2 için çalışan ekibin muhtemelen GTA 6 için de ufaktan düğmeye bastığı tahmin ediliyor. İşte oyun dünyasında adı sık geçen analistlerden birisi olan Michael Patcher da bu konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş ve oyunun ne zaman çıkacağına dair tahminlerini belirtmiş.

Patcher, “Oyunun 2022 civarında çıkacağını düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Red Dead Redemption 2, ilk oyundan tam 8 yıl sonra karşımıza çıkacak, bu bağlamda GTA 6‘nın 2021’den önce gelmeyeceğini söyleyebiliriz. Rockstar‘ın oyunun çıkışından en az 1 sene önce duyurusunu yaptığını ve çıkmadan önce bir erteleme söz konusu olduğunu da hesaba katarsak 2021 gibi duyurulan GTA 6, 2022 gibi çıkacaktır” açıklamasında bulundu.

Siz ne düşünüyorsunuz? GTA 6 için yeni nesil konsolları mı bekleyeceğiz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu