Oyun Haberleri

PC’de New Super Mario’yu oynamak ister misiniz?

Sadece Nintendo’nun değil oyun dünyasının da maskotu haline gelen bıyıklı dostumuz, Mario Odyssey ile farklı dünyalara yelken açarken oldukça farklı bir macerası daha ortaya çıktı. Bir grup Mario hayranı New Super Mario Bros dinamiklerini kullanarak yeni bir oyun geliştirdi. üstelik bu oyunu bilgisayarınızda da oynayabiliyorsunuz!

Mario’nun yeni oyununu bilgisayarınızda oynayın!

Newer Super Mario Bros başta da dediğim gibi bir grup Mario hayranı tarafından geliştirilmiş. gelişim aşamasında DS için çıkan New Super Mario Bros oyununun Rom’unu kullanan bu grup baştan aşağıya oynanabilir bir Mario oyunu tasarlamayı başarmışlar. Üstelik hem bölümlere hem de oynanış şekillerine baktığımızda oldukça sağlam bir iş çıkardıklarını da söyleyebiliriz.

Bu projenin en önemli tarafı ise oyunun bilgisayarlarda da çalışıyor olması. Nintendo DS dışında Windows ve Linux versiyonları da bulunan oyunu Newer Super Mario Bros’un sitesinden indirebilirsiniz. tabi merak edilen nokta ise oyunlarının videolarına bile müdahale eden Nintendo‘nun bu oyun karşısında ne yapacağı. Muhtemelen birkaç gün içerisinde bu konuda bazı yaptırımlar görebiliriz. Oyunun videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu