Sinema/TV - Haberler

Tolkien’ın kemikleri sızlıyor olmalı

Peter Jackson‘ın yönettiği Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Gimli karakterini canlandıran John Rhys-Davies, kendisi ile yapılan röportajda Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında konuştu. “Bunları yapabilecek paraları var biliyorum ama neden bir Yüzüklerin Efendisi dizisine ihtiyaçları olduğu durumu beni biraz endişelendiriyor. Ortada ilkesiz ve prensipsiz bir açgözlülük var. Çevrimiçi kumardan olağanüstü miktarda para elde ediyormuş gibi, bu para hırsı oldukça utanç verici.” ifadesini kullanan aktör ayrıca “Zavallı Tolkien’ın mezarında kemikleri sızlıyor olmalı.” söyleminde bulundu.

Gimli, Yüzüklerin Efendisi dizisi için ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

Yüzüklerin Efendisi kitapları üzerinden daha fazla para kazanmak isteyen şirketler hakkında konuşan John Rhys-Davies, “Daha iyisini yapmak gibi bir amaçları yok, tek dertleri para. Onlara şöyle bir teklifim var; Yüzüklerin Efendisi, elfler ve cüceler hakkında sonradan yazılmış oldukça fazla taklit senaryo var, bunları bir araya getirip kendi evreninizi inşa edin ve Tolkien’ın orjinal Orta Dünya’sından uzakta kendi çizginizi oluşturun. Eminim bu sizin için daha az maliyetli olur” açıklamasını yapan aktör, dizinin çekilecek olmasından oldukça rahatsız durumda.

HBO ve Netflix ile yarışan Amazon, geride bıraktığımız günlerde 250 milyon dolara Yüzüklerin Efendisi’nin isim haklarını satın almış ve diziye de 1 milyar dolar bütçe ayırdığını duyurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu