Sinema/TV - Haberler

Sevilen Marvel yazarı, 17 yıl sonra DC Comics’e geçiş yaptı

Çizgi Roman dünyası dün akşam ortaya çıkan haber ile çalkalandı. Marvel‘ın efsane isimlerinden Brian Michael Bendis, Marvel‘da geçirdiği 17 yılın ardından DC Comics‘e geçiş yaptı. 2000’lerin en başarılı Marvel serilerinde parmağı bulunan Bendis, dün akşam itibari ile DC Comics‘e geçiş yaptı. Tabi ki bu haber iki tarafın hayranları tarafından farklı karşılandı.

Brian Michael Bendis, DC Comics’e geçti

Çizgi roman severler çoktan Bendis‘in DC Comics‘e katacağı yeni hikayeler ve karakterler için heyecanlanırken. Ortaya atılan bir başka iddia ise Bendis‘in aslında DC‘nin sinematik evrenini adam etmesi için getirildiğini belirtti. Brian Michael Bendis, bir çizgi roman yazarı olarak tanınsa da birden çok video oyunu, film ve TV çalışmalarında yer almıştır. Son zamanlarda yaptığı en başarılı yapım ise Ultimate Spider-Man‘in hala devam etmekte olan animasyon serisidir.

Bildiğiniz üzere DC Sinematik evreni Man of Steel, Batman v Superman ve Suicide Squad‘dan sonra sıkıntılı bir döneme girmişti ve sonrasında şirket DC Comics‘n kreatif direktörü, başka bir efsane isim olan Geoff Johns‘u DC Films departmanının başına geçirmişti. Bendis ve Johns‘un birlikte çıkarabileceği projeleri duymak için sabırsızlanıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu