Oyun Haberleri

Yeni Mario oyunu, 10 üzerinden 10 puan aldı

2017’nin en çok heyecan oluşturan oyunlarından bir tanesi olan Super Mario Odyssey, son Zelda oyunundan bu yane Nintendo Switch‘in en çok ön planda tutulan oyunu oluyor. 27 Ekim tarihinde çıkacağı açıklanan oyunun ilk incelemesi Edge dergisi tarafından yapıldı. İngiltere’nin köklü oyun dergilerinden olan Edge’in tam puan verdiği son oyun The Legend of Zelda: Breath of the Wild olmuştu. Söylenenlere göre ünlü oyun dergisi, kendi tarihi boyunca tam 19 oyuna 10 üzerinden 10 puanı layık görmüş.

Nintendo Switch satışlarını büyük oranda yükseltmesi beklenen Super Mario Odyssey’de bolca keşif, macera ve bulmaca öğeleri ile karşılaşacağız. Her bir büyük Mario oyununda oyuncuya yeni mekanikler sunmayı başaran Nintendo, oyun çıktıktan sonra muhtemelen oldukça karlı bir dönem geçirecektir. Nintendo Switch’in sahip olduğu tüm özellikleri oyuncuya kullandırtan oyunda Mario’nun bu sefer gerçek dünyaya yolcuğunu göreceğiz.

Super Mario Odyssey gelmiş geçmiş en iyi Mario oyunu olabilir

Oyunda yer alan neredeyse tüm objeleri kontrol edebildiğimiz Super Mario Odyssey, bakalım çıktığında oyuncularını şaşırtabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu