Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 2’nin Türkçe altyazılı videosu yayınlandı

Rockstar Games‘in gün saat vermesi ile birlikte hemen hemen tüm oyuncular dün akşam saatlerine kilitlenmiş ve Red Dead redemption 2‘nin videosuna odaklanmıştı. Yayınlanan video her ne kadar beklediğimizden çok daha kısa olsa da adeta ağzımıza bir parmak bal çalındı. Çünkü ilk oyunun öncesine gideceğimiz oyunun bu yeni videosu kısa ama bir o kadar da heyecan vericiydi. Playstation Türkiye kanalı ise videonun Türkçe altyazılı versiyonunu yayınlanmakta gecikmedi.

Arthur Morgan‘ı kontrol edeceğimiz oyunun bu yeni videosunda hikaye adına bazı detaylara da yer verilmiş tabi ki. Öncelikle ilk oyunda da gördüğümüz ve John Marston‘ın da eskiden üye olduğu Dutch çetesinin nasıl ortaya çıktığını göreceğiz gibi duruyor. Her ne kadar ilk videodaki 7 karakteri bir arada göremesek de, çeteye adını veren Dutch‘ın yeni oyunda yer aldığı net bir şekilde resmedilmiş. 

Red Dead Redemption 2, 2018’in bahar aylarında çıkacak

Oyunda ayrıca GTA V‘teki soygunlara benzer bir işleyiş olacak gibi duruyor. Özellikle banka ve tren soygununa dair verilen kısa sahnelerin merakımı bir hayli cezbettiğini de söylemeliyim. Oyunun Türkçe altyazılı videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu