Oyun Haberleri

God of War için yeni bir video yayınlandı!

Sony Interactive Entertainment ve Santo Monica Studios bugün God of War için yeni bir video yayınladı. Yayınlanın videonun yanı sıra “Nors mitolojisinin kayıp sayfaları” video serisinin ikinci bölümünü de yayınladı. Yayınlanan videoda oyunda bulunacak olan Draugr‘lar tanıtılıyor. Nors mitolojisinde undead olarak geçen Draugr, süper insan gücüne sahip olan yer altı yaratıkları. Yayınlanan bölüm bu konuyu daha detaylı bir şekilde anlatmakta. Oyunun karakter tasarımcısı Rafael Grassetti ve Baş animatör Bruno Valazquez‘den dinlediğimiz Draugr’lar Kratos‘a zor anlar yaşatacak.

God of War için yeni  bir video yayınlandı

Stüdyo, diğer God of War oyunlarında olduğu gibi karşımıza bir anda düşman çıkartmayacak. Karşılaştığımız yaratıkların orada yaşadığını ve aslında bizim onları rahatsız ettiğimiz hissini oyunculara göstermek istiyorlar. Tüm Nors mitolojisi yaratıklarını barındıracak olan oyunda birazcık God of War tuzu eklenecek. Ayrıca stüdyo tüm yaratıklar için bir hikaye yaratmak istediğinin altını çiziyor.

Eski God of War oyunlarında %10 motion capture %90 keyframe bulunmaktaydı. Yeni oyunda ise bu oran %80 motion capture ve %20 keyframe olacak.

Yayınlanan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu