Oyun Haberleri

Outlast Deluxe Edition ücretsiz oldu!

Sevilen korku oyunların Outlast, içerisinde Whistleblower DLC‘si ile birlikte ücretsiz oldu. Humble Bundle‘ın her ay dağıttığı ücretsiz oyunlar arasında yer almaya başlayan Outlast, 48 saat boyunca ücretsiz olmaya devam edecek. Steam key olarak verilecek olan oyun bu süre içerisinde hesabınızda aktif edilirse, kütüphanenizde sürekli olarak kalacak.

Outlast ücretsiz oluyor

Outlast, bir çok başarılı oyun geliştirici tarafından yapılmış olan bir FPS korku oyunu. Mount Massive Asylum isimli bir akıl hastanesini araştırmaya giden gazeteci Miles Upshur, burada uzun bir süredir yatan korkunç bir sırrı keşfeder.Elimizde bir kamera ile akıl hastanesinin içinde gezdiğimiz Outlast, kameranın gece görüş kamerası ile birlikte zifiri karanlıkta yolumuzu bulmamızı istiyor. Tabi bu karanlıkta neler var neler…

Çıkışı ile birlikte korku oyunlarına yeni bir soluk getiren Outlast, son zamanlardaki korku oyunu popülerliğini başlatan oyun diyebiliriz. Geçtiğimiz aylarda ikinci oyunu ile karşımıza çıkan Outlast, yine korkudan dizlerimizi titretmeyi başarmıştı.

Humble Bundle’ın katkılarıyla ücretsiz olan Outlast: Deluxe Edition’ı buradan edinebilirsiniz. Oyunu ışıklarınız açıkken oynamayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu