Oyun Haberleri

Bethesda’nın Game of Thrones oyunu yalanlandı

Geride bıraktığımız günlerde Target isimli alışveriş sitesi, Bethesda’nın yapımcılığını veya yayıncılığını üstlendiği bir Game of Thrones oyununu sitelerinde listelemişti. Şimdi ise ABD’li perakende şirketinin sözcüsü bu projenin doğru olmadığını açıkladı. Listelemenin gerçek bir ürüne ait olmadığını ve yapılan karışıklık için özür dileyen Target, yaptığı bu yanlış anlaşılmaya nokta koymuş oldu.

Hali hazırda beş adet gizli ve büyük projeler üzerinde çalıştığını duyuran Bethesda, belki de gerçekten bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Firma her ne kadar Fallout 4 ile hayranlarını mutlu edemese de, RYO oyunlar konusunda tecrübeye sahip olan Bethesda’nın bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalışması tüm sevenlerini heyecanlandırırdı.

Bethesda’nın tepe isimlerinden Todd Howard’ın bahsettiği büyük ve gizli yeni IP’lerin neler olduğu konusunda henüz elimizde bir bilgi yok. Yeni projelerden bazılarının neler olduğunu, muhtemelen E3 2018 fuarında öğrenebileceğiz. Bakalım Bethesda, yeni oyunları ile oyuncuları şaşırtabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu