Gamescom

Mei için yeni bir sinematik yayınlandı

Blizzard’ın dün Gamescom bünyesinde gerçekleştirdiği panelde, sevilen karakter Mei için yeni bir sinematik yayınlandı. On dakikalık yeni klipde, Mei’nin katıldığı bir bilimsel deneyi görüyoruz. Oyunda da Echopoint: Antartica haritasında geçen sinematik, Overwatch’ın hala mevcut olduğu bir dönemde geçiyor. Belirli bir bilgiyi toplamak için kip olarak Cyro-çemberlerinde kendilerini donduran ekip, Overwatch’ın çökmesi üzerine tam dokuz yıl ukyuda kalıyor.

Uyandıktan sonra kendine kahvaltı ve kahce hazırlayan Mei, bir süre sonra aradan dokuz yıl geçtiğini fark eder. O andan itibaren Overwatch’ın çöktüğünü ve bu nedenle kimsenin onları almaya gelmediğini anlayan Mei, arkadaşlarının da cyro-çemberinde öldüğünü anlar.

Bir süre sonra Winston’ın yayınladığı ve aynı zamanda oyunun çıkış sinamatiği olan Overwatch mesajını gören Mei, çalışmalara başlar. Arkadaşlarının ve kendinin emeklerinin boşa gitmemesi için Mei, buz silahını icat eder ve karlı araziler üzerinde yolculuğuna başlar. Aşağıdan yayınlanan sinematiği izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu