Oyun Haberleri

Death Stranding, PlayStation Experience’da gösterilebilir

Hideo Kojima’nın üzerinde özenle çalıştığı yeni yapım Death Stranding, yayınlanan son videolardan sonra oyuncular üzerinde oldukça büyük bir heyecan etkisi oluşturmayı başardı. Oyunda Hollywood’un ünlü aktörlerine yer veren Kojima, söylentilere göre yeni oyununu PlayStation Experience’da gösterebilir.

Geride bıraktığımız günlerde oyunun hava şartlarına dair özel bir mekanik geliştirdiğini açıklayan KojimaKojima Productions geliştiricileri, Death Stranding’in her bir detayına özen gösteriyor. Konami ile kanlı  bıçaklı bir şekilde ayrılan Hideo Kojima, son oyunu olan Metal Gear Solid 5: Phantom Pain’in yapımı esnasında yeterli bir şekilde rol alamadığını da açıklamıştı.


Kendi Twitter hesabından oyunun test aşamasına geçtiğini açıklayan Kojima, hatırlayacağımız üzere Guerilla Games’ten Horizon Zero Dawn’ın oyun motorunu almıştı. Oyunlarında senaryo kısmına oldukça önem veren başarılı yönetmen, Death Stranding ile önümüze neler koyacak oldukça merak ediyoruz. Dünya tarihinde yaşanmış önemli olaylara atıflarda bulunan Metal Gear Solid serisine benzer bir şekilde Death Stranding’de de, aynı göndermeler ile karşılaşabiliriz. Bakalım kadrosunda ünlü isimlerin de olduğu Death Stranding, çıktığı dönemde oyuncuları memnun edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu