Oyun Haberleri

Neon Drive, Playstation 4 için duyuruldu

80’lerin tasarımı, şu aralar internette bir hayli popüler. Neon ışıkların ve yüksek dereceli CGI’ların neredeyse her tarafta görmekle beraber, 1980’ler temalı fütüristik ritm ve arcade karışırım oyun olan Neon Drive, PC’den sonra Playstation 4 için duyuruldu.

Onlarca bölümün bulunduğu Neon Drive’da amaç, karşınıza bulunan engelleri, arkada çalan ve seksenlerle uyumlu müziğin ritmine göre aşmak. Başta basit görülebilir fakat bölümlerin gittikçe zorlanması, tamamen arcade hissi veriyor. Farklı araçlar kullanabildiğimiz Neon Drive, ayriyetten farklı oynanış stilleri ile sadece tek bir konseptte kalmayacak. Değişen kamera ve engel aşma konseptleri ile her bölümü farklı oynanışla donatacak.


Şu aralar 80’lerin retro dizaynları ve temaları ile ilgilenen çok fazla oyuncu olduğu için Hotline Miami çok dikkat çekmişti. Neon Drive ise, aynı durumda olduğu için aynı şöhreti kapabilir. Hepimiz bekleyip göreceğiz.

Neon Drive, şu an PC platformunda bulunuyor. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yapım, Playstaion 4 platformuna ise 8 Ağustos’ta, yani yarın çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu