Oyun Haberleri

GTA V’i gerçek hayatla yarıştıran mod

Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en çok satan yapımlarından biri haline gelen ve çevirim içi tarafı ile Rockstar’a hala daha para bastıran GTA V, geçtiğimiz ay gündeme gelen mod yasağı ile adeta oyuncular arasında isyan çıkarmış, daha sonra Take Two’un geri adım atması ile oyuncuların ve mod yapımcılarının zaferi ile isyan sonuçlanmıştı.

GTA V’in grafiksel tarafı için hazırlanan en kapsamlı mod’lardan biri olan Natural Vision mod’u ise, yapımcısı tarafından adeta baştan yazılarak bir kez daha PC oyuncularının karşısına çıkıyor. Oyunun ışıklandırma tekniğini adeta yeni nesle uyarlayan ve mod ile birlikte adeta çağ atlayan GTA V, Natural Vision Remastered şahsen beni bile GTA V’e yeniden başlattırmayı başardı.

Özellikle oyunun hikaye mod’unu uzun süredir oynamamış olan oyunculara şiddetle tavsiye ettiğimiz Natural Vision Remastered mod’u, GTA V’i gerçek manada remastered hale sokan bir mod olarak gözümüze çarpıyor. Yenilenen mod’un tanıtım fragmanını aşağıdan inceleyebilir, mod’un indirme sayfasına ise şuradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu