Oyun Haberleri

Life is Strange: Before the Storm için yeni oynanış videosu

Square Enix ve Deck Nine Games yeni oyunları Life is Strange: Before the Storm için tam dokuz dakikalık oynanış videosu yayınladı. Kahramanımız Chloe ve oyun karakterlerinden David’i içeren videoda görebiliyoruz.

Grafikleri, hikayesi, ana karakterleri ve önümüze sunduğu seçimler ile macera türünün en başarılı örneklerinden biri olan Life is Strange, kesinlikle oynanması gerekn oyunlarıdan birisi. Bilmeyenler için: Life is Strange: Before the Storm, BAFTA ödüllü ilk oyunu Life is Strange’in öncesini anlatacak olan bir yapım olacak. İlk oyundaki ikincil karakter Chloe Price bu oyunda başrolde olacak. 16 yaşındaki asi bir yapıya sahip olan Chloe,  okulun en popüler ve güzel kızlarından biri olan Rachel Amber ile olağandışı bir arkadaşlık kurar. Ailesinin sakladığı bir sır yüzünden tüm hayatı alt üst olan Rachel’a yardımcı olan Chloe, birlikte bu konunun dibine inerler.

Yayınlanan oynanış videosunda, Chloe ve pek sevmediği üvey babası David’i görüyoruz. Firewalk konserinden sonra uyanan Chloe, ailesini ve evinin gözleri önünde değişmesini görüyor. Oyunun ilk oyunu olan Life is Strange’e çok benzeyen oynanışı dikkat çekerken, Chloe’nin dolaptan istediğini giyip çıkabilmesi değişen ilk özelliklerden.

Life is Strange: Before the Storm, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 31 Ağustosta çıkış yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu