Oyun Haberleri

PES 2018’in sistem gereksinimleri açıklandı

Yaklaşık son 5 yılda satış anlamında FIFA serisinin gerisinde kalan Pro Evolution Soccer serisi, yeni oyunuyla beraber toparlanmak istiyor. Konami’nin en büyük gelir kapılarından bir tanesi olan futbol oyunu, yeni FIFA’ların sunduğu gerçekçilik hissiyatı yüzünden oyuncuların ikinci tercihi olmuştu. Gerek çevrimiçi altyapı, gerek ise oyun içeriği bakımından yetersiz olarak kabul edilen Pro Evolution Soccer serisinin bu sene nasıl bir başarı yakalacağını merak ediyoruz. Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkış yapacak olan oyunun PC sistem gereksinimleri, geride bıraktığımız saatlerde açıklandı.

Direkt olarak Konami tarafından yayınlanan sistem gereksinimlerine baktığımızda işlemci tarafında minimum Intel Core i5-3450 veya AMD FX-4100 modellerine sahip olmanız gerekiyor. Ekran kartı tarafında NVIDIA GeForce GTX 650 veya AMD Radeon HD 7750 grafik kartlarını isteyen oyun, bellek tarafında minimum 8GB standartını istemekte. Oyunu yüksek ayarlarda oynamak için ise işlemci tarafında Intel Core i7-3770 ya da AMD FX-4170 modellerinden bir tanesine sahip olmalısınız.

Yeni oyunu yüksek grafiklerde oynamak için işlemcinin yanında  NVIDIA GeForce GTX 660’a veya AMD Radeon HD 7950 ekran kartlarından biri kasanızda yer almak zorunda. İstenilen parçalara baktığımızda ise özellikle işlemci tarafında minimum ve istenilenlerin arasında büyük bir fark olmadığını görüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu