Oyun Haberleri

Battlefield 1’in oyuncu sayısı 20 milyon barajını aştı

Birinci Dünya Savaşı’nı konu ederek FPS oyuncularını şaşırtan Battlefield 1’in sahip olduğu topluluk günden güne büyümeye devam ediyor. Geride bıraktığımız saatlerde Electronic Arts, 2017 yılının Haziran ayına kadar olan finansal raporlarını ve bazı oyunların oyuncu sayılarını açıkladı.

Açıklanan bilgilere göre Battlefield 1’i aktif olarak oynayan oyuncuların sayısı 21 milyon olmuş durumda. Call of Duty’nin sahip olduğu tahtı senelerce dürten Battlefield serisinin bu sefer tahtı Call of Duty’den aldığını açık bir şekilde söyleyebiliriz.

Diğer bir yandan EA Games, FIFA’nın sahip olduğu oyuncu sayısı hakkında da bilgi verdi. FIFA Ultimate Team’de yaklaşık yüzde 10’luk bir büyüme olduğunu vurgulayan EA yetkilileri, FIFA’yı mobilden oynayan oyuncuların 95 milyon olduğunu açıkladı. Oyunlar ile birlikte sunulan DLC paketlerinden EA Games’in oldukça fazla kar ettiğini belirten uzmanlar, bir sonraki Battlefield oyununda daha fazla DLC olabileceğini vurguluyor. Son olarak Battlefield’e dönecek olursak EA Games’in elinin diğer FPS oyunu üreten firmalara karşı artık çok fazla güçlü olduğunu söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu