Oyun Haberleri

McDonald’s bir kez daha Super Mario figürleri veriyor

Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden biri olan ve ülkemizde de faliyet gösteren McDonald’s, bundan birkaç yıl önce Super Mario temalı bazı figürleri çocuk menüleri ile birlikte vermişti. İşte firmadan bügun yapılan açıklamaya göre buna benzer bir kampanya daha yapılıyor. Firma tarafından yapılan açıklama ve verilecek olan figürler ise şu şekilde;

Her macerasında farklı bir kaleyi fethetmeye çalışan Süper Mario, bir türlü ulaşamadığı prensese McDonald’s’ta kavuşuyor! Süper Mario oyuncakları, Mcdonald’s Happy Meal menülerinde çocuklarla buluşuyor.

1985’te başlayan Süper Mario’nun prensesi kurtarma macerası, McDonald’s’larda devam ediyor. Birbirinden eğlenceli Süper Mario oyuncakları, McDonald’s Happy Meal menüler ile McDonald’s’larda çocukları bekliyor. Birbirinden eğlenceli ve farklı Süper Mario oyuncakları, 6,95 TL’den başlayan fiyatlarla McDonald’s Happy Meal menülerde yer alıyor.

8 farklı oyuncak menülerde yer alıyor

Prensesi kurtarmak için zorlu bir yolculuğa çıkan Mario, yeşil kıyafetiyle kardeşine yardım etmeyi bekleyen Luigi, kötü canavarın hapsettiği prenses ve ‘Mario dünyası’ndan birbirinden güzel oyuncaklar McDonald’s Happy Meal menülerde yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu