Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 2, GTA 5’e benzemeyecek

Rockstar Games’ın yeni bombası Red Dead Redemption 2, 2018 yılının en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. Yayınlanan ilk fragmandan bu yana oyuncular üzerinde büyük heyecan oluşturan yapım hakkında yeni bilgiler elde etmeye devam ediyoruz. Take Two’nun CEO’su Strauss Zelnick, Grand Theft Auto 5’te çok büyük başarı yakaladıklarını ancak yeni oyunlarında bir GTA 5 potansiyeli olmadığını belirtiyor.

Grand Theft Auto markasının topladığı gücün kendileri için çok büyük yarar sağladığını söyleyen Zelnick, Red Dead Redemption 2’nin yaklaşık 80 milyon kopya satan Grand Theft Auto 5’ten farklı olacağını söylüyor. Tabii ki yer yer oyunun GTA 5’e benzeyebileceğini söyleyen Strauss Zelnick, özellikle bölüm tasarımları bazında Red Dead Redemption 2’nin benzersiz olacağını vurguladı.

Diğer bir yandan GTA Online’ın başarısına da dikkat çeken Take – Two’nun CEO’su, Red Dead Online’ın GTA Online’da olduğu dolu dolu bir açık dünyası olacağına dikkat çekti. 80 milyon kopya satmanın video oyun tarihinde bir rekor olduğunu söyleyen Zelnick, Red Dead Redemption 2’nin geliştirilmesi için oldukça yoğun çalıştıklarının altını çizdi. Tek amaçlarının oyuncuları memnun etmek olduğu söyleminde bulunan Strauss Zelnick, 2018 yılında  yeni yapımlarının konsolları esir alabileceğini belirtiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu