Sinema/TV - Haberler

Kara Kule filminin süresi hayal kırıklığı yaratabilir

Stephen King’in en önemli romanlarından biri olan ve yazdığı diğer romanları bir şekilde bu hikayeye bağladığı Kara Kule serisinin filmi için çok kısa bir süre kaldı. Birçok tartışmayı da beraberinde getirmesine rağmen kararlı bir şekilde yoluna devam eden film için yeni bir video ile birlikte süre bilgisi de geldi. Açıkçası filmin süresinin beklediğimden çok daha kısa olduğunu söylemeliyim.

Hikaye olarak ilk kitap dışında diğer kitaplardan da izler taşıyan Kara Kule filminin en büyük tartışma konusu süre olgusuydu. Hikayenin filme nasıl aktarılacağı, filmin hikayeye giriş için ne kadar uygun olabileceği gibi durumlar tartışılırken, resmi olarak açıklanan süre bilgisi filmi bekleyenlerde büyük şaşkınlık yarattı. Çünkü yapılan bu açıklamaya göre Kara Kule filmi sadece 95 dakika uzunluğunda olacak. Açıkçası filmin bu süresinin ne kadar yeterli olacağını bir türlü kestiremiyorum.

Ülkemizde 11 Ağustos 2017’de gösterime girecek olan Kara Kule filminde Idris Elba’yı Silahşör Roland rolünde, Matthew McConaughey’i ise Siyahlı Adam rolünde izleme şansına erişeceğiz. Filmin yeni görüntüler de içeren yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.Bu videoda yapımcıların, Stephen King’in ve oyuncuların film hakkındaki görüşlerine de yer verilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu