Oyun Haberleri

Biraz Skyrim, bir tutam Harry Potter ve karşınızda Citadel: Forged With Fire!

Rol yapma oyunları özellikle Elder Scrolls V: Skyrim sonrasında önemli ölçüde değişime uğradı. Tür için önemli bir eşik haline gelen Skyrim, daha sonra çıkan bir çok RPG oyununa da ilham kaynağı oldu. işte Skyrim’den etkilendi gözüken ve bunu açık açık beyan da eden yeni bir oyun ile daha karşı karşıyayız. Üstelik bu oyunun içerisinde başka bir evrenden daha etkilenme var.

Bağımsız bir firma olarak hayatına devam eden Blue Isle Studios bugün yaptıkları açıklama ile açık dünya oynanışına sahip olan yeni oyunları Citadel: Forged with Fire’ı duyurdu. İlk olarak Steam erken erişim sistemi üzerinden çıkacak olan oyunun daha sonradan konsollara geleceği de belirtilmiş. Oyunun en önemli yanı ise başta da belirttiğim gibi Skyrim ve bunun yanı sıra Harry Potter evreninden etkileniyor olması. Açık dünya elementlerininin yanı sıra oyunda büyü ve büyücülüğün öneminin de yüksek olduğu belirtilmiş.

Kendi evinizi, armanızı yapabileceğiniz ve diğer haneler ile savaşa girebileceğiniz oyunun vahşi yaşamında birçok fantastik yaratığa yer verileceği de gelen bilgiler arasında. Ayrıca birçok büyünün yanı sıra tıpkı büyücülerin yaptığı gibi süpürge sapı ile uçabileceksiniz. Tabi süpürge sapını tercih etmeyenleri kadim ejderhalar da bekliyor olacak.

Açıkçası Citadel: Forged With Fire oldukça enteresan bir oyun olacağa benziyor. Oyunun sahip olduğu dinamikler gayet iyi ama bağımsız bir firmanın boyunu da aşacak gibi. Erken erişim sürümü hatalara gebe olsa da muhtemelen oyun hakkında çok daha net fikirler edinmemizi sağlayacak. Oyunun erken erişim sürümünün 26 Temmuz’da çıkacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu