Oyun Haberleri

Forza 7 ve GT Sport’un grafik karşılaştırması yapıldı

PlayStation 4’ün çıkışından bu yana heyecanla beklenen Gran Turismo Sport ile Forza Motorsport 7’nin grafik karşılaştırması yapıldı. MaDz Gaming isimli YouTube kanalının yaptığı karşılaştırmada, iki oyunun kendi konsollarında nasıl grafikler ile karşımıza çıkacağını inceleyebiliyoruz.

Her ne kadar oynanış fiziğini ve mekaniklerini kontrolcüyü elimize alıp denemesek de, Forza Motorsport 7’nin gerçekçilik anlamında biraz daha iyi olduğu sezilebiliyor. Ancak Gran Turismo’nun oynanış kısmında araçların dönüşlerde yaptığı savrulmalar, daha yumuşak ve oyuncuyu yormayacak şekilde tasarlanmış. Tabii ki bu gibi mekanikleri oyunu oynarken test etmek gerekli, şimdilik maalesef yüzeysel bir gözlem ile yetinmek zorunda kalıyoruz.

Grafiklere geçtiğimizde ise Forza 7 Motorsport’un sahip olduğu hava şartları ve kaplama kalitesi gerçeğe fazlasıyla yakın. Diğer bir yandan aracın arkasında takılı olan spoilerın aracın hızına bağlı olarak titremesi gibi animasyon detayları, Gran Turismo Sport’un aksine Forza 7’de daha fazla bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu