Oyun Haberleri

Red Dead Redemption 2 ertelendi!

Öncelikle gece yarısı sizlere böyle kötü bir haber verdiğimiz için özür diliyoruz ancak Rockstar’dan yapılan son dakika açıklaması ile ne yazık ki Red Dead Redemption 2’nin ertelendiğini belirtmek zorundayız. Dünya çapında milyonlarca oyuncunun merakla beklediği Red Dead Redemption 2, ne yazık ki önümüzdeki sonbahar’da değil, 2018’in ilkbahar aylarında oyuncular ile buluşacak.

Rockstar ertelemenin sebebiyle ilgili ise ne yazık ki net bir açıklama yapmadı, yapılan tek açıklama oyunun hayranlarına en iyi tecrübeyi sunmak için ekstra zamana ihtiyaç duyulduğu oldu. Bu erteleme ile birlikte de Rockstar’ın her oyununu erteleme huyu bir kez daha kanıtlanmış olarak karşımıza çıktı. Eğer tekrar bir erteleme olmaz ise, (lütfen olmasın) Red Dead Redemption 2’yi bundan ortalama 1 yıl sonra oynayabileceğiz. Bakalım Rockstar bu erteleme ile kırılan kalbimizi, muhteşem bir oyun sunarak tamir edebilecek mi?

Bu arada Rockstar’ın erteleme şerefine (!) oyun içerisinden yayımladığı ilk ekran görüntülerini de aşağıdan inceleyebilirsiniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu