Oyun Haberleri

Scalebound’un yapımı tekrar başlamış olabilir

Birkaç yıldır Xbox ve PC oyuncuları tarafından merakla beklenen Microsoft Exclusive oyunu Scalebound, geçtiğimiz aylarda iptal edilmişti. Yapımı sonlanan oyun hem bekleyenlerini çok üzmüş hem de Microsoft’un oyun toplulukları arasında dalga konusu olmasına sebep olmuştu.

Görünüşe göre Scalebound’un yapımı tekrar, farklı bir yapımcı firma ile başlıyor. Ortaya çıkan yeni dedikoduların sebebi Justia adlı internet sitesi. Bu sitede firmaların satın aldığı markalar, alan adları ve her birinin geçerlilik tarihi yer almakta. Justia’daki güncellemelere göre Scalebound’un alan adı için verilen süre uzatılmış ve güncellenmiş. Marka tekrar aktif görünüyor.

Bu gelişmeden sonra Twitter’da da ortaya çıkan bazı sızıntılar Scalebound’un Microsoft’a yakın duran bir yapımcı ekip tarafından tekrar geliştirilmekte olduğunu söylüyor. E3’e az bir süre kalmışken Microsoft’un bu tür dedikodular ile gündeme gelmesi bizi bir hayli meraklandırıyor. E3 Microsoft konferansında Scalebound ile karşılaşabiliriz. Takipte kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu