Oyun Haberleri

GTA V kutusundan uyuşturucu çıktı!

Zaman zaman oyunların da içerisinde yer aldığı enteresan haberler ile karşılaşabiliyoruz. işte bu enteresan haberlerden biriyle daha karşınızdayız çünkü 11 yaşındaki bir oyuncunun almış olduğu oyunun içerisinde uyuşturucu çıkmış durumda.

Florida’da yaşayan Kayla McAllister, 11 yaşındaki oğlu için almış oldukları bir oyunun içerisinden uyuşturucu çıktığını belirtmiş. Dünyanın en büyük oyun parakende mağazalarından biri olan Gamestop’tan aldıkları ikinci el oyunun içerisinden metamfetamin (meth) çıktığını belirten McAllister durumu öncelikle kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuş.

Gamestop’ın Tallahassee’de bulunan mağazasından mevcut bir oyunu başka bir oyun ile takasladıklarını belirten McAllister, eve geldiklerinde ise oğullarının oyunu kurcalamaya başladığını ve kısa bir süre sonra ise ufak bir poşet ile gelerek bu poşetin ne olduğunu kendilerine sorduklarını belirtmiş. Oğullarının sormaması durumunda çok daha farklı bir conuç doğabileceğini belirten McAllister durumu hemen polise bildirmiş.

Polis departmanı ise yaptıkları incelemede poşet içerisindeki maddenin meth olduğunu doğrulamış ve konu ile ilgili bir soruşturma açmış. kayle McAllister ayrıca daha sonra paylaştığı bir yazıda alınan ikinci el oyunların kesinlikle kontrol edilmesi gerektiği ile ilgili bir duyuru yapmayı da ihmal etmemiş.

Yaşanan bu olayların ardından konu ile ilgili bir açıklama yapan Gamestop yetkilileri ise müşterilerinin yaşamış olduğu bu talihsiz durumdan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtmişler. Mağazalarına gelen ikinci el ürünlerin yeni gibi olması için özenle çalıştıklarını belirten firma yetkilileri bu durumun neden yaşandığını araştıracaklarını ve yapılan soruşturma süresince polise gerekli desteği sağlayacaklarını dile getirmişler.

Açıkçası özellikle alınan ikinci el ürünlerde bu gibi durumların kesinlikle kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyun kutuları ilgisi olmayan kişilerin dikkatini çekmediğinden bu tarz saklama olayları için ideal olabiliyor. Kayla McAllister olayı polise taşıyarak en doğrusunu yapmış. Konuyla alakasız olsa da 11 yaşındaki çocuğa neden GTA 5 alındığının da sorgulanması gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu