Oyun Haberleri

Hellblade: Senua’s Sacrifice hiç de sandığınız gibi bir oyun değil

Nisan ayında çıkacak olan sayısında Game Informer, Ninja Theory’nin yeni oyunu Hellblade: Senua’s Sacrifice’ı dosya konusu haline getirdi ve bu sayede bizler de yeni oyun hakkında yepyeni bilgilerle karşılaşmaya başladık.

PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkacan olan bu yeni oyun, yapımcı yönetmen Tameem Antoniades’in dediğine göre AAA kalitesinde bağımsız oyun. Ancak boyutu ve fiyatı açısından normal bir AAA oyunun yarısı kadar. Ninja Theory bu yeni oyunu yaratırken yapım masraflarından kısarak radikal bir risk almış. Tameem’in söylediğine göre Hellblade’in 2 veya 3 milyon satması gerekmiyor. Şu anda bu oyunun ihtiyacı olan şey, kendisine ait bir niş oluşturmak. Hikaye bazlı macera oyunlarınan hoşlanan bir topluluk.

Akıl sağlığı birçok açıdan bozuk durumda olan Kelt savaşçısı Senua, Viking mitolojisinden esintilerle hazırlanmış eşsiz, manevi bir maceraya atılacak. Gerçek hayatın aklındaki yansımalar ile bulandığı dünyasında çok garip tecrübeler yaşatacak olan Hellblade, aslında ilk duyurulduğunda hiç de böyle bir oyun değildi.

Öncelikle hepimizin saf aksiyon dolu bir oyun sandığı, hatta bir grubun God of War ile karşılaştırmaya bile gittiği Hellblade: Senua’s Sacrifice, psikolojik gerilim öğelerinin ağır bastığı, hikaye odaklı bir aksiyon/macera oyunu olacak. Önünüze geleni kesip biçtiğimiz bir oyun olmaktan çıkıp eşsiz bir psikolojik deneyim yaşatmayı amaçlayan Hellblade, psikoz rahatsızlığına da sahip olan insanların nasıl tecrübeler yaşadığını bizlere birinci elden gösterecek.

Game Informer aracılığı ile yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde yeni bilgiler de bizlerle olacak. İyi seyirler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu