Oyun Haberleri

Call of Duty Modern Warfare’in yeni DLC’si büyük tepki çekti

Call of Duty serisinin son oyunu Infinite Warfare ile birlikte tek bir paket halinde çıkan ve aslına bakarsanız oyuncu kitlesi açısından da asıl oyuna fark atan Modern Warfare Remastered için yeni haritalar geliyor. Aslında yeni demek de ne kadar doğru bilinmez, çünkü bu haritalar oyunun ilk versiyonuna da sonradan eklenmişti.

21 Mart’ta çıkacak olan “Variety Pack” adlı yeni harita paketi Broadcast, Chinatown, Creek ve Killhouse gibi ikonik haritaları oyuna ekleyecek. Yeni haritalarla kimsenin bir problemi yok elbette ancak bu harita paketinin ücretli olarak satılması oyunun hayranlarını bir hayli öfkelendirdi. Diğer firmalar Remastered oyunların DLC içeriklerini ücretsiz olarak yayınlarken Activision’ın böyle bir şeye kalkışması büyük tepki çekti.

2008’de ilk kez çıkan bu harita paketinin fiyatı 10 dolardı. Ancak şu anda 15 dolar fiyat etiketiyle satılıyor olması da bu öfkenin birkaç kademe daha artmasına sebep oldu. Hatta aşağıda göreceğiniz tanıtım videosu like-dislike oranı açısından tepe taklak olmuş durumda.


Call of Duty Modern Warfare oynuyor musunuz? Oynuyorsanız, bu harita paketini almayı düşünüyor musunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu