Sinema/TV - Haberler

The Walking Dead’in sezon finalinde Negan’ın kurbanlarından biri geri dönüyor

Haberimize başlamadan önce uyaralım. Haberin devamında The Walking Dead adlı dizi hakkında oldukça bol sürpriz kaçıran (SPOİLER) yer alacaktır. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak haberimizi okumaya devam edin!

The Walking Dead’in bu sezonu her ne kadar hızlı ve güzel başlamış olsa da maalesef sezon aynı hızda devam etmedi. Özellikle Negan karakterinin Glenn ve Abraham karakterlerini öldürmesinin ardından tansiyon iyice yükselmişti. Fakat dizinin hayranları şu anda bölümlerin çok durağan geçmesinden şikayetçi. Bu durağanlığa dizinin yazarları ne zaman son verecek bilinmiyor ama ekibin kamera arkasında önemli rolü olan Greg Nicotero, dizinin hayran portalı olan The Spoiling Dead Fans’a bazı sevindirici açıklamalar yaptı. Greg Nicotero’ya göre dizinin gelecek yeni bölümlerinde aksiyon ve heyecan oldukça yükselecek.

Ayrıca Negan karakterinin öldürdüğü Abraham karakterine hayat veren Michael Cudlitz, dizinin sezon finalinde geri dönecek. Söylenene göre Abraham, Sasha’nın rüyalarında ya da flashbacklerinde geri dönecek ve oldukça duygusal sahneler olacak. Bakalım gerçekten dizinin tansiyonu tekrar yükselecek mi bekleyip göreceğiz.

Unutmadan hatırlatalım. Dizinin sezon arası 12 Şubat 2017 tarihinde sona erecek ve dizi yeni bölümleriyle erkana geri dönecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu